úterý 5. ledna 2016

Cestovní kancelář BON TON – Záruka bezpečné a klidné dovolené


Vážení klienti, milovníci cestování a dovolené u moře,
předně mi dovolte ještě jednou popřát jménem celého týmu cestovní kanceláře BON TON do nového roku pevné zdraví, mnoho štěstí, splněných přání a úspěchů v soukromém i pracovním životě.
Jako touroperátor mající 26 let zkušeností s organizováním zájezdů samozřejmě velmi pečlivě zvažujeme výběr vhodných a především bezpečných destinací pro trávení dovolené našich klientů. Pro letošní letní sezónu 2016 jsme ještě s větším akcentem na bezpečnost vybrali pouze ZCELA BEZPEČNÉ A KLIDNÉ DESTINACE v Chorvatsku, Černé Hoře, Bulharsku, Řecku, Itálii, Španělsku, Maďarsku…
Naší prioritou je bezpečnost našich klientů a zajištění ničím nerušeného pobytu v přímořských destinacích včetně dopravy do destinace a zpět do ČR. Přijali jsme řadu opatření, díky kterým máme aktuální a ověřené (nikoli z českých médií, ale přímo z konkrétních míst – od delegátů, hoteliérů, místních úřadů a českých zastupitelství v cílových destinacích apod.) informace týkající se všech aspektů, které ovlivňují, nebo by mohly ovlivnit průběh dopravy a pobytu našich klientů.
Ujišťuji Vás, že všechna letoviska, která nabízíme našim klientům, jsou zcela bezpečná.V minulých sezónách v nich nedocházelo k žádným omezením plného a hladkého čerpání všech služeb.  Veškerá doprava bude i nadále podléhat velmi přísné analýze trasy, jsme kdykoli připraveni upravit trasu autobusových zájezdů tak, aby nedocházelo ke zpožděním či jakémukoli nekomfortu klientů při přepravě do místa dovolené i zpět.
Nepodléhejme proto tlaku médií, zpolitizované snaze vzbudit v nás strach cestovat a užívat si nádherných dovolených v evropských přímořských destinacích. I kdyby byl rok 2016 poznamenán opět migrační vlnou, je potřeba si uvědomit, že migranti nesměřují do jižních států Evropy, do malých přímořských letovisek, ale do bohatých států západní a severní Evropy. Letoviska u moře leží zcela mimo zájem migrantů a jsou tak bezpečnější a klidnější než většina měst střední a západní Evropy. Vezměme si ponaučení ze zbytečných obav plynoucích z ekonomických problémů Řecka v letní sezóně 2015 – přes veškerou mediální kampaň a snahu poškodit zájem o dovolenou v Řecku proběhly všechny zájezdy zcela normálně a pobyt klientů nebyl nikterak omezen. Nedošlo k žádným situacím, kterými nás celé loňské léto strašili novináři ve zprávách a palcových titulcích, naopak klienti trávili své dovolené v Řecku ještě příjemněji než v předchozích sezónách.
Nedovolme, aby nás ovládly obavy a něčí snaha vzbudit v nás strach plnit si své sny a cestovat na letní dovolenou do zahraničí.
Jsme připraveni řešit jakékoli aktuální situace, které v průběhu sezóny nastanou. Neslevíme ze základního požadavku klientů na jejich bezpečí a klidné prožití dovolené. Právě proto  si klienti vybírají pro zajištění svých dovolených zkušené cestovní kanceláře. Ujišťuji Vás,  že pokud by došlo k situacím, které by nedovolovaly klidný průběh dovolené, budou klienti včas informováni a jejich zájezd bude řešen změnou termínu, destinace apod. v závislosti  na aktuální situaci.
Rádi Vám zodpovíme Vaše případné dotazy. Těšíme se na shledanou při Vaší letní dovolené s Vaší cestovní kanceláří BON TON.
Za všechny BON TOňáky

Ing. Petr Kraus

ředitel

2 komentáře:

  1. Byla jsem spokojená do té doby,až jste nám zavinili, že mopje dcera nemohla odletět z Korfu pro Vaší chybu a nepostavili jste se k tomu jako viníci. Nikdy se nám toto nestalo a proto jste nás zklamali. Procházková

    OdpovědětVymazat
  2. Milí BON TOňáci, Jsem tomu rád, že jste podali zprávu,která je uklidňující pro nás zákazníky. Ve všech zděl. prostř. je samá štvavá zpráva a tím vyhrocují nervozitu. Díky Fanoš...

    OdpovědětVymazat